Trio Security

BEKWAAM IN VEILIGHEIDSBEWUSTZIJN

Analyse

Beperk het risico


Informatieve hedendaagse onderwerpen gerelateerd aan het uitvoeren van een onderzoek op het internet.

Slimmer zoeken

Leer slimmer zoeken met Google


Zoekresultaten gaan significant toenemen, indien men van de spelregels van het zoeken gebruikmaakt.

Tips & Trucs

Vele tips & trucs voor eigen gebruik


 "Zien, zonder gezien te worden". De ultieme en veilige wens van vele computergebruikers.

Recensies

PC-Active,  juli 2012

 ..."zit vervolgens met rode koontjes te lezen in een tekst waarin vele onderwerpen op een praktische manier, met veel  voorbeelden en ook gestaafd door bijvoorbeeld gerechtelijke uitspraken, keurig worden uitgebeend. Het stuk over de zoek opties in Google is uitputtend en biedt onverwachte inkijkjes". De recencist Wammes Witkop: "Voor wie zich serieus intresseert in deze materie, professioneel of anderzins, een aanrader!".

Jeanette Boogers, augustus 2012 uit Almere 

Een begrijpelijk en duidelijk geschreven handboek voor de beginner of de beginnende onderzoeker. Ik kan dit boek van harte aanbevelen voor het onderzoek op het internet. Veel handige ''Tips & Tricks". Informatief, vernieuwend en bovendien echt prettig om te lezen.

Kees van Geel, december 2012 uit Baarn 

Binnenkort ga ik examen doen voor het diploma Particulier Digitaal Onderzoeker. Het handboek heeft mij de informatie gegeven die ik echt nodig had. Mijn broer is politieman in opleiding en is wild enthousiast over de inhoud. Echt een aanrader!

Onze klanten in 2012, 2013 en 2014

Het handboek is intussen al honderden keren verkocht aan particulieren, recherche-bureaus, politie-eenheden, speciale opsporingsdiensten, inlichtingendiensten, ziekenhuizen en cursisten in opleiding voor particulier onderzoeker in Nederland en België.                   

Kenmerken

Het zoeken naar allerlei gegevens houdt miljoenen computergebruikers dagelijks bezig. Zoekmachines produceren vandaag de dag steeds betere resultaten als antwoord op uw vraag. En dat biedt de computergebruiker ongekende mogelijkheden voor het digitaal rechercheren op het internet. Wat vaak ontbreekt in de praktijk, is het antwoord op de vraag op welke wijze het onderzoek op het internet het beste kan worden uitgevoerd.

De basiskennis en de vaardigheden die daarvoor noodzakelijk zijn, worden in dit boek in vijf delen vanuit het gezichtspunt van een ervaren onderzoeker voor elke computergebruiker weergegeven

Resumerend:

Een praktische handleiding voor het rechercheren op het internet voor elke computergebruiker of beginnende professional.

  • Informatief
  • Leerzaam
  • Kennisoverdracht
  • Professioneel
  • Inspirerend
  • Vernieuwend

Gebruikt Digitaal rechecheren voor de basiopleiding

Handboek


Digitaal Rechercheren

Auteur: Paul Mulder

Uitgever: Trio SMC

Nederlandstalig, 212 pagina's, softcover, full color

ISBN: 978 90 8185 3507

Prijs € 24,95 (inclusief 6% BTW)

USB-stick veilig internetten

Bijbehorende USB-stick (Kingston-8Gb) met daarop de geïnstalleerde MS Windows Tor-software voor thuisgebruik of mobiel gebruik onderweg. Dus altijd veilig internetten!

Prijs € 10,90 (inclusief 21% BTW)*

Zie hieronder de mogelijkheden voor een USB-stick voor de verschillende operatingsystemen of e-mail voor advies naar info@triosecurity.nl

Handboek Digitaal Rechercheren
(ISBN: 978 90 8185 3507)

€ 24,95 (excl.verzendkosten)

USb-stick (8Gb) met de Nederlandstalige Tor-software geïnstalleerd + handleiding voor MS Windows

€ 12,90 (excl.verzendkosten)

USB-stick (8 Gb) met de Nederlandstalige Tor-software geïnstalleerd + handleiding voor de MAC

€ 13,15 (excl.verzendkosten)